En till Fest i Media

Norrköpings Tidningar – Ett år som butiksägare – nu tar hon emot pris som Årets nyföretagare

“Sedan drygt ett år driver Jessica Karlsson second hand-butiken En till fest i Söderköping. I år fick hon ta emot priset årets nyföretagare. Året med egen butik har varit omväxlande.”

Söderköpings näringslivsgala – Grattis Jessica Karlsson som vann priset som Årets Nyföretagare!

“Jessica driver secondhandbutiken En till fest, med kläder, accessoarer och tillbehör till bröllop och fest. Hon jobbar även som bröllopskoordinator och skapar trycksaker, allt med hållbarhet i tanken.”

Bröllopskollegor – Månadens kollega

“Det finns många som jag tycker är värda en nominering men den person som jag valt är Jessica Karlsson som bland annat driver secondhandbutiken En till fest.
Jag träffade henne på en bröllopsmässa och förutom hennes trevliga personlighet så fattade jag tycke för hennes koncept som jag tror är en positiv utveckling i branschen.”

Norrköpings Tidningar – Glitter och röda mattan – nu satsas på en lokal gala

Söderköping ska få sin egen näringslivsgala. “Vi vill hylla lokala företag och lokala entreprenörer”, säger Jessica Karlsson som är med och arrangerar.

Länstidningen – Jessica vill erbjuda klimatsmarta bröllop

“Landets första second hand-butik för allt till bröllop och fest har flyttat in i Galleri Hassels gamla lokal vid Hagatorget. Namnet är En till fest och ägaren Jessica Karlsson vill skapa…”

Norrköpings Tidningar – Jessica Karlsson planerar för fullt inför öppnandet av en secondhandbutik för bröllop och fest i Söderköping.

“Jessica Karlsson har funderat på en secondhandbutik med kläder, festtillbehör och dekorationer till bröllop och fest i fyra år. En graviditet och en pandemi har fördröjt planerna, men i början av mars öppnar hon “En till fest” på Hagatorget i Söderköping.”

Nollelva – En till fest öppnar vid Hagatorget

Hållbarhet och återbruk ligger i tiden och det gäller även bröllopsbransche. I mars öppnar En till fest vid Hagatorget. Det är Sveriges första second hand för allt till bröllop och fest.

Jag hjälper er med planeringen de klimatsmarta tankarna inköpen idéerna att njuta av er dag trycksakerna att tänka utanför ramarna kontakterna toastmasteruppdragen