Koordinering och rådgivning

Grattis till det kommande bröllopet!

 

Har ni fastnat i planeringen? Behöver du ett bollplank längs vägen, en rådgivningstimme, en kickstart eller att släppa och kunna njuta när det väl är dags?

Att skapa ett helt bröllop, eller en annan
speciell dag, kan vara både svårt och tidskrävande, men också väldigt kul!

Jag jobbade med mitt första bröllop 2003 och har sen dess aldrig riktigt slutat. Jag har serverat, planerat, gett rådgivningar, skapat trycksaker, koordinerat, lagat mat, stöttat och servat, om inte i mina tidigare jobb så på fritiden.

Efter många år i branschen har jag samlat kunskap och erfarenheter som jag gärna delar med er. Jag ett stort kontaktnät och en brett synsätt på bröllopsplanering. Jag älskar när man som bröllopspar tänker utanför ramarna och skapar sin alldeles unika bröllopsdag.

Rådgivningar och koordinering arbetar jag lika mycket med online som fysiskt i mitt närområde.

 

 

Koordinering – pris på offert

Vill ni planera stora delar av bröllopet själva finns jag där och stöttar er längs vägen. Vill ni inte planera själva kan ni låta mig hjälpa er från början till slut.

Hör av dig så kommer vi fram till ett passande paket, utifrån era behov och önskemål.

 

Rådgivning – 1250 kr

Tid: 1-1,5 timme

Under en rådgivning kan jag till exempel hjälpa er att komma igång med er planering. Vi går igenom era funderingar och hur ni kan tänka kring olika alternativ. Ni får med er ett par planeringsdokument som hjälper er under året.

Planerar ni ert bröllop själva och har fastnat på vägen kan jag hjälpa er vidare. En timme med era frågor och funderingar och ni får en personlig checklista att gå vidare med.

Har du fått det stora uppdraget att vara toast eller värd kan det finnas många funderingar. Under en rådgivning kommer jag med råd och tips just för det bröllopet ni har framför er. Jag hjälper er även med just ert tidsschema och hur ni jobbar ihop med bröllopets leverantörer.

 

Klimatsmarta val

Att tänka klimatsmart och hållbart när du planerar din fest behöver varken vara svårt, dyrt eller ”inte din stil”. Faktum är att det kan vara precis tvärtom – och du behöver inte välja bort lyxiga detaljer!

Mitt bröllopsarbete och mina rådgivningar är självklart uppbyggda efter hållbara sätt att konsumera lyxprodukter – i allt från blommor, trycksaker, kläder, dekorationer, mat och dryck till resor, bröllopsgåvor och hur man både väljer och ställer krav på ens leverantörer.

Mina rådgivningar passar både dig som planerar bröllop/fest och dig som bröllopskoordinator som vill lära dig mer om klimatsmarta idéer att föra vidare till dina brudpar.

Några första tips

    •  Skicka inbjudan digitalt
    • Välj råvaror till maten efter säsong
    • Odla blommorna själv
    • Köp begagnade dekorationer och kläder

Jag hjälper er med planeringen de klimatsmarta tankarna inköpen idéerna att njuta av er dag trycksakerna att tänka utanför ramarna kontakterna toastmasteruppdragen